Billdal 30

Tidlös och klassisk enkelhet med smarta lösningar

Billdal 30 är tidlös, den klassiska ladan med indragen takfot och stilrena linjer ger ett varmt och ombonat intryck. Invändigt möts du av en öppen planlösning i kök och vardagsrum med öppet upp i nock för ljus och rymd. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt en skjutdörr för att skapa plats.

Smarthet

Arkitekten bakom Billdal 30 har skapat smarta lösningar utan att ta yta där nyckelorden är funktion, ljusflöden och vyer.  Skjutdörren på utsidan har flera fördelar och funktioner, förutom det estetiska så dras de för och skyddar det stora glaspartiet men kan även användas som skydd för insyn vid te.x vädring. En praktisk och smart planlösning med ett loft som förses med ribbor upp till taket och en upphägningsbar loftstege som optimerar ytan och skapar rymd i hallen.

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med inbyggd fläkt, kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa, ventilation,  spotlights, varmvattenberedare och radiatorer.

Övrig info

Billdal 30 uppfyller Boverkets krav för ett komplementbostadshus. I korthet innebär detta bland annat att huset får ha upp till 30kvm* byggnadsarea samt får byggas utan bygglov, det enda som krävs är en bygganmälan till er kommun. Huset har alla de bekvämligheter man kan önska, med en nockhöjd på 4 meter har arkitekten fått med ett loft.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdigt koncept!

Produktionstid 12  veckor

Pris 25 kvm

Pris 30 kvm

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Yttermått 8,20m x 3,60m
Grundmålad stående träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel invändigt
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek parkett golv
Dimbara spotlights
Handgjord loft trappa från Sundals Snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning