Vrångö

Vrångö är ett attefallshus som andas svenskkvalité med åretruntstandard. Vrångö ingår i våran serie av Ladhus och dessa är inget undantag i utförande och standard. Ett Ladhus är precis som det låter inspirerat av en lada, med dess tidlösa design och byggsmarta konstruktion är den prisvärd att bygga och fantastiks att bo i. Öppna upp glaspartiet och bli ett med naturen, likväl inne som ute så charmar Ladhuset även den kräsnaste. Ladhusen passar in i alla de Svenska landskapen, med våra Ladhus får ni stora ytor och generöst med ljusinsläpp som standar.

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med  inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med inbyggd fläkt, kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa, ventilation,  spotlights, varmvattenberedare och radiatorer.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdigt koncept!

Byggtid 12 veckor

Pris 25 kvm

Pris 30 kvm

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Yttermått 8,20m x 3,60m
Grundmålad stående träpanel klär huset
Svensktillverkade fönster och fönsterdörrar
Vitmålad träpanel invändigt
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek parkett golv
Dimbara spotlights
Handgjord loft trappa från Sundals Snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning