Bohus Classic Attefall

Bohus Classic Attefallshus med loft (25/30kvm)

För dem ni vill hålla nära men kunna erbjuda ett eget kryp in med komfort

Bohus Classic Attefallshus är vårt eget maxade Attefallshus som uppfyller Boverkets krav för ett komplementbostadshus. I korthet innebär detta bland annat att huset får ha upp till 30kvm byggnadsarea samt får byggas utan bygglov, det enda som krävs är en bygganmälan till er kommun. Attefallshuset kan inredas till permanentbostad och tack vare tillåten nockhöjd på 4 meter har arkitekten fått med ett loft.

 

Smarthet

Arkitekten har gjort sitt yttersta för att bevara en klassisk, charmig stil med genuin Bohuskänsla inklusive alla moderniteter. En praktisk och smart planlösning med ett sovloft som optimerar ytan och skapar rymd i rummet. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket ljus och när det skymmer har ni 14 dimbara spotlights till ert förfogande. Den klassiska byggstilen med sadeltak, trä samt en oljad ektrappa ger värme och ombonad.

 

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror från Siemens; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

När ni köper ett hus från Bohusvillan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. Bohusvillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

 

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdigt koncept!

Produktionstid 8-12  veckor

Pris, Classic Attefall 25kvm

Pris ej inredd, 637 000 kr

Pris med taklätta ej inredd, 677 000 kr

Pris inredd, 918 000 kr

Pris med taklätta inredd, 988 000 kr

Pris, Classic Attefall 30kvm

Pris ej inredd, 649 500 kr

Pris med taklätta ej inredd, 689 000 kr

Pris inredd, 952 000 kr

Pris med taklätta inredd, 1 022 000 kr

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Classic 25 & 30

specifikation

Tillval

Måttsättning

Bohus Classic 30 - Kundanpassat - Kontakta oss för visning!

Kontakta oss och boka in dig till nästa visning!