Bohus Classic, fritidshus från Hunnebostrand

Svensktillverkade Attefallshus och fritidshus från Hunnebostrand med en klassisk och charmig stil som bjuder på en genuin bohuskänsla men med alla moderniteter som du kan önska. Smarta och snygga planlösningar  som optimerar yta utan att ge avkall på den klassiska känslan. 

Utrymmet optimeras med ett härligt loft och en taklätta vilket skapar rymd! Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in massor av ljus vilket bidrar till den rymliga känslan och att huset fortsätter ut på altanen.

 

Bohustradition från Hunnebostrand

Den klassiska byggstilen med sadeltak och trä rakt igenom ger värme och planlösningen flörtar med klassisk bohustradition som det finns gott om i Hunnebostrand. Byggytan är 25-80 kvm  beroende på modell och uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende. 

Fritids- och Attefallshus med tillverkning i Hunnebostrand som andas svensk kvalitet. Bohus Classic serien passar i alla miljöer och har det lilla extra, klassisk tradition med moderna och smarta lösningar.

 

SmartLiving

När du köper ett fritidshus, Attefallshus eller gästhus från Bohus-Villan SmartLiving så kan du vara trygg i att du får ett hus av hög standard och kvalitet.  Våra hus är kompletta med badrum inklusive golvvärme, komplett kök, loftstege/trappa, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer. Montering ingår alltid, frakt är inkluderat inom 10 mil. Det enda du behöver göra är att flytta in!

 

Titta närmare på våra fem olika modeller av Bohus Classic nedan!

Alltid trygg leverans med SmartLiving

  • Leverans: Inom 2 månader, från kontraktskrivning till leverans.
  • Våtrumscertifikat: Våtutrymmen genomförs av legitimerade arbetare som följer rådande svenska branschregler.
  • VVS: Alla VVS arbeten utförs enligt gällande branschregler och med utförande bevis.
  • Elcertifikat: Alla våra medarbetare innehar fullständig el-behörighet samt certifikat från Svenska bransch organisationer.
  • Brandsäkerhet: Alla våra hus är godkända för permanentboende och uppfyller alla brand och säkerhetskrav.
  • Energivärden: Våra hus är välisolerade och anpassade efter det nordiska klimatet.
  • Tillgänglighetsanpassade hus: Våra husmodeller är fullt tillgänglighetsanpassade, och är klassade som åretruntboenden samt erbjuder boendemöjligheter för rörelsehindrade personer.
Bohus Classic gäststugan Attefallshus
Bohus Classic Attefall Gäststugan
Bohus Classic 30 Attefallshus med loft och taklätta
Bohus Classic Attefallshus
Bohus Classic 40 fritidshus med taklätta och loft
Bohus Classic fritidshus 40
Bohus Classic 50 fritidshus med taklätta och loft
Bohus Classic fritidshus 50
Bohus Classic 50 fritidshus med taklätta och loft
Bohus Classic fritidshus 60
Bohus Classic Smart Villa fritidshus

Regler för Attefallshus

Undrar du över reglerna för Attefallshus så hjälper vi gärna till, vill du läsa lite själv hittar du information hos Boverket här och andra matnyttiga svar hos Attefallshus här

Kontakta gärna oss på Bohus-Villan om du har några frågor, vi sitter i lokaler i utkanten av Hunnebostrand nära Ramsvikslandet, välkommen!

 

Attefallshus och fritidshus med tillverkning i Hunnebostrand för permanentboende

Bohus Modern eller Bohus Laduhus?

Är du ute efter en mer modern stil ska du kika in och läsa om våra olika modeller i Bohus Modern och Bohus Laduhus serierna! 

Med fokus på funktion, rymd och ljus skapas nya möjligheter i kombination med utemiljön, vad sägs om en magisk pergola där vindruvsrankor kan klättra!

SmartLiving Attefallshus och fritidshus från Hunnebostrand

Vill du ha ett smart planerat Attefallshus, gästhus, fritidshus eller ett compactliving så hjälper vi dig med nyckelfärdiga lösningar men vi kan alltid anpassa husen så att de passar just dig och dina behov.

Svensktillverkad kvalitet märks och känns, boka gärna in dig på visning av Bohus Classic eller Bohus Modern i Lysekils kommun.