Bohus Laduhus 70+40

 

Tidlös och klassisk enkelhet med smarta lösningar

Bohus Laduhus är det tidlösa huset. Den klassiska laduhusstilen ger ett varmt och ombonat intryck samtidigt som moderna lösningar ger karaktär. Huset präglas av minimalism med en rustik känsla och är klätt i ett grått plåttak med stående träpanel i järnvitriol .

 

En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt delvis öppet upp i nock för ljus och rymd från vardagsrum till sällskapsrum på ovanvåningen. Huset erbjuder minst fyra sovrum med plats för förvaring.  ett allrum samt ett sällskapsrum, en hall med plats för garderob och två badrum. Detta hus erbjuder gott om utrymme och har dubbla fönsterdörrar i vardagsrummet vilket ger ett härligt ljusinsläpp och öppnar upp huset mot naturen under årets varmare dagar. 

 

Smarthet

Arkitekten bakom Bohus Laduhus har skapat smarta lösningar utan att ta yta där nyckelorden är funktion, ljusflöden och vyer. En praktisk och smart planlösning med gott om rum och förvaringsmöjligheter. För barnfamiljen erbjuds ett eget sällskapsrum åt barnen på ovanvåningen. 

 

 

Inrett paket

Med vårt inredda paket får ni ett komplett hus med garderober, inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök från Marbodal med inbyggd fläkt, kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. En spiraltrappa för att spara utrymme, ventilation, spotlights, varmvattenberedare och radiatorer.

 

 

Övrig info

När ni köper ett hus från Bohus-Villan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. Bohus-Villan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus. 

Kontakta oss för mer information om hur vi ska bygga just ditt hus!

 

Pris, Bohus Laduhus 70+40

Pris inredd, 2 517 000 kr

SmartLiving

Smart planerade hus med tillverkning i Hunnebostrand

Vill du veta mer om olika lösningar för just ditt hus och era behov – Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

.

Ta reda på mer om arkitekten bakom Bohus Minilada!

Design

Arkitekten Kenton Knowles har många års erfarenhet av att både bygga och ta fram nya hus. Compactliving med smarta lösningar, funktion, ljusflöden och vyer.

Markplan

Ovanvåning

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Laduhus 70+40

specifikation

Kontakta oss för produktspecifikation

Tillval

Måttsättning

Illustrationsbilder på Bohusvillan Smartliving hus kan visa produkter och möbler som ej ingår i det inredda paketet, produktspecifikationen talar om vad som ingår i våra olika leveranser.