Bohus Ladhus, Minimalistisk och klassiskt

Klassisk och minimalistisk stil med alla moderniteter som du kan önska. Smarta och snygga planlösningar som skapar rymd utan att ge avkall på den klassiska laduhus känslan. Byggytan är 30-70 kvm beroende på modell och uppfyller alla krav för permanentboende. 

Bohus Laduhus passar i både stads- och lantlig miljö. Ett modernt laduhus men med de typiska karaktärsdragen kvar vilket ger ett stilrent hus med ett ombonat intryck.

När du köper ett hus från Bohus-Villan SmartLiving får du ett svensktillverkat hus från vår fabrik som ligger i hjärtat av Bohuslän, Hunnebostrand. Våra hus är kompletta med badrum inklusive golvvärme, komplett kök, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer. 

I våra nyckelfärdiga hus som levereras och lyfts på plats ingår alltid montering, frakt är inkluderat inom 10 mil. Alla Laduhus större än 30kvm platsbyggs.

 

Det enda du behöver göra är att flytta in!

Titta närmare på våra olika modeller av Bohus Laduhus!

Alltid trygg leverans

 
  • Våtrumscertifikat: Våtutrymmen genomförs av legitimerade arbetare som följer rådande svenska branschregler.
  • VVS: Alla VVS arbeten utförs enligt gällande branschregler och med utförande bevis.
  • Elcertifikat: Alla våra medarbetare innehar fullständig el-behörighet samt certifikat från Svenska bransch organisationer.
  • Brandsäkerhet: Alla våra hus är godkända för permanentboende och uppfyller alla brand och säkerhetskrav.
  • Energivärden: Våra hus är välisolerade och anpassade efter det nordiska klimatet.
  • Tillgänglighetsanpassade hus: Våra husmodeller är fullt tillgänglighetsanpassade, och är klassade som åretruntboenden samt erbjuder boendemöjligheter för rörelsehindrade personer.