Bohus Modern, panorama och utsikt

Fritidshusen i Bohus Modern serien ger dig en snygg och fashionabel design som passar  bra såväl i skärgården, fjället eller det urbana området. Huset är uppdelat i tre zoner där entrén samsas med allrum och öppen köksdel. Alla moderniteter som du kan önska finns på plats och är smart planerade för att optimera utrymmena. Alla tre husmodellerna optimeras med ett härligt och luftigt loft. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in massor av ljus.

 

 

Fritidshus med tillverkning i Hunnebostrand

Byggytan för Bohus Modern husen är 30-50 kvm  beroende på modell och uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende. Bohus Modern är det perfekta fritidshuset med modern design, panorama och som tillval kan du välja en fin pergola som tar desginen ett steg längre.

 

 

Bohus-Villan SmartLiving 

När du köper ett hus från BohusVillan SmartLiving så kan du vara trygg i att inga obehagliga överraskningar tillkommer.  Våra hus är kompletta med badrum inklusive golvvärme, komplett kök, loftstege/trappa, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.  Montering ingår alltid, frakt är inkluderat inom 10 mil.. Det enda du behöver göra är att flytta in!

 

Titta närmare på våra fem olika modeller av Bohus Modern!

Alltid trygg leverans


  • Våtrumscertifikat: Våtutrymmen genomförs av legitimerade arbetare som följer rådande svenska branschregler.
  • VVS: Alla VVS arbeten utförs enligt gällande branschregler och med utförande bevis.
  • Elcertifikat: Alla våra medarbetare innehar fullständig el-behörighet samt certifikat från Svenska bransch organisationer.
  • Brandsäkerhet: Alla våra hus är godkända för permanentboende och uppfyller alla brand och säkerhetskrav.
  • Energivärden: Våra hus är välisolerade och anpassade efter det nordiska klimatet.
  • Tillgänglighetsanpassade hus: Våra husmodeller är fullt tillgänglighetsanpassade, och är klassade som åretruntboenden samt erbjuder boendemöjligheter för rörelsehindrade personer.
Bohus Modern gäststugan Attefallshus
Bohus Modern Attefall Gäststugan
BOHUS-MODERN-30
Bohus Modern Attefallshus
Bohus Modern 40 fritidshus
Bohus Modern 40 fritidhus
Bohus Modern 50 campinghus
Bohus Modern 50 fritidhus
Bohus Modern Smart Villa 80kvm
Bohus Modern 80 Smart Villa