CAMPINGHUS

CAMPINGHUS

Smarta och snygga planlösningar som optimerar yta genom bland annat ett loft. Det mobila campinghuset är en modern villavagn för året runt eller fritidsboende. Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd med smarta lösningar och panoramafönster. Husen andas exklusivitet och har alla moderniteter på plats. Rymd och ljus är ledord i arkitektens vision av SmartLiving, den invändiga takhöjden maximeras till tre och en halv meter. I alla våra campinghus optimerar vi smarthet och exklusivitet!

 

Smarthet

Ni får en praktisk och smart planlösning med ett rymligt loft som erbjuder fler inredningsmöjligheter. Stora glaspartier samt dubbeldörrar i glas ger fin utsikt och släpper in mycket dagsljus, det rymliga loftet ger många inredningsmöjligheter. När det skymmer har ni dimbara spotlights och utebelysning, Bohus Campinghus är 30-50 kvm beroende på modell och uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende. 

 

Inrett och tillval

Bohus-Villan SmartLivings campinghus är en lyxigare villavagn tillverkad i Bohuslän med året runt standard. De är kompletta med badrum inklusive golvvärme, komplett kök, loftstege, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer. 

 

Montering ingår alltid, frakt är inkluderat inom 10 mil, vi hjälper dig att få ditt campinghus på sin plats direkt med kranbil. Det enda du behöver göra är att flytta in!

Våra campinghus delar den ordinära villavagnens fördelar och kräver endast tillfälligt bygglov, samt kan enkelt flyttas för total flexibilitet.

Titta närmare på våra sex olika modeller av campinghus!

Bohus Campinghus

Kontakta oss idag!

House Form Campinghus

Vill du boka in en visning av ett Bohus Modern eller Classic – Kontakta oss idag!

BOHUS MODERN CAMPINGHUS

BOHUS LADHUS CAMPINGHUS