Bohus Camping Modern 30

Smarthet

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd, modern och trendig design med panoramafönster. En praktisk och smart planlösning med ett sovloft som optimerar ytan och skapar rymd i rummet. Ljus och rymd är ledord i arkitektens vision av SmartLiving, med Modern Camping maximeras takhöjden invändigt. I alla våra campinghus i Modern serien optimerar vi smarthet och exklusivitet.

Den moderna byggstilen genomsyras av svenskt material och kvalité med pulpettak, trä samt en oljad handgjord ektrappa från Sundals snickeri.

 

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi campinghuset komplett med inrett badrum, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

 

När ni köper ett campinghus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

 

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdigt koncept!

Produktionstid 8-12  veckor

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Yttermått 30- 7,24m x 4,14m 25 -3,80 x 6,55
Färdigmålad liggande träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Tarkett golv
Dimbara spotlights
Oljad, handgjord ektrappa från Sundals snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning