Classic 60

Bohus Classic 60

Med Bohus Classic 60 får ni ett högre hus än de andra Classic modellerna som kräver platsbyggnation. Rymd, ljus och extra högt i tak ger detta hus det lilla extra plus delvis ståhöjd på loftet vilket öppnar upp möjligheterna för användning. Precis som övriga hus i Classic serien har Bohus Classic en Bohuskänsla med moderna inslag och smart planlösning. Huset andas Bohuskänsla och har alla moderniteter på plats. Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet, Bohus Classic 60 ger mer av allt i Classic serien!

Detta hus vill du se!

Smarthet

Ni får en praktisk och smart planlösning med två sovrum och ett stort loft som erbjuder en höjd upp till  1,87m, vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket dagsljus, när det skymmer har ni dimbara spotlights till ert förfogande. Den klassiska byggstilen med sadeltak, trä samt en oljad ektrappa från Sundals finsnickeri ger värme och ombonad. Byggytan uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende.

Inrett paket

I vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror från Siemens; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Platsbyggnation

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Grundmålad liggande träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek parkett golv
Dimbara spotlights
Oljad, handgjord ektrappa från Sundals snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning