Bohus Classic Smart Villa

Bohus Classic andas kvalité och exklusivitet och passar bra såväl i skärgården, fjället eller i villaområdet

Bohus Classic Villa passar såväl året runt boende som lyxigt fritidsboende. 80kvm boyta smart fördelade till två hus rymmer den stora familjen eller varför inte flera familjer. En plats för umgänge där ni kan erbjuda ett eget hus för nära och kära med all komfort de behöver.

Med Bohus Classic Villa får ni allt, arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar. Husen andas Bohuskänsla och har alla moderniteter på plats. De smarta och exteriört dekorativa taklättorna skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet

-Med Bohus Classic Villa får ni allt och lite till!

Smarthet

Med Bohus Classic Smart Villa får ni allt och lite till, Bohus Classic 50 och Bohus Classic 30 utgör tillsammans med en förrådsbyggnad om 15kvm Smart Villa paketet. Ni får en praktisk och smart planlösning med tre sovrum och två rymliga sovloft, vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket dagsljus och när det skymmer har ni 37 dimbara spotlights till ert förfogande. Byggytan om 80 kvm boyta uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende.
SmartVilla går att få i olika modeller och storlekar. Kontakta oss för mer information.

Inrett paket och tillval

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi husen kompletta med inredda badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskiner. Här får ni två kompletta kök med integrerade diskmaskiner och inbyggda fläktar samt följande vitvaror från Siemens; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjorda lofttrappor i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdiga koncept!

 

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Grundmålad liggande träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek parkett golv
Dimbara spotlights
Oljad, handgjord ektrappa från Sundals snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning