Gullmarn extra med Glasveranda

Bohus Gullmarn Extra

Bohus Gullmarn Extra bjuder in till gemenskap med sin smarta planlösning och generösa utrymme. Tre sovrum, två toaletter och stort vardagsrum/kök, gör att detta passar perfekt som åretruntbostad. I denna modellen går det även att välja till inredd övervåning för ytterligare två sovrum, kontakta oss för mer information. Huset passar in i alla de Svenska landskapen, med våra hus får ni stora ytor och generöst med ljusinsläpp som standar. Storlek 81+69 kvm

Inrett paket

I vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar. Här får ni ett komplett kök med diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror: kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Platsbyggnation

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Punkt1
Yttermått 6500×10600
Stående panel
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Ektrapp tillverkad av Sundals Snickeri
Dimbara spotlights
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning