Bohus Modern 40

Bohus Modern andas kvalité och exklusivitet och passar bra såväl i skärgården, fjället eller det urbana området.

Med fritidshuset Bohus Modern 40 får ni mer av allt som Modern 30 erbjuder, arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd. Ni får en modern och trendig design med smarta planlösningar och panoramafönster. Huset andas exklusivitet och har alla moderniteter på plats. Rymd och ljus är ledord i arkitektens vision av SmartLiving, med Modern 40 maximeras takhöjden invändigt till tre och en halv meter. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet

– Modern 40 är inget undantag!

Smarthet

Ni får en praktisk och smart planlösning med ett sovrum och ett rymligt sovloft, vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket dagsljus, när det skymmer har ni 22 dimbara spotlights till ert förfogande. Den moderna byggstilen genomsyras av svenskt material och kvalité med pulpettak, trä samt en oljad handgjord ektrappa från Sundals snickeri. Byggytan om 40 kvm uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende.

Inredda paket och tillval

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror från Siemens; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

Modern 40 har flertalet tillval varav pergolan är ett som vi rekommenderar, pergolan lyfter huset exteriört och ger ett till rum i naturen. Gränsen mellan ute och inne suddas ut när de dubbla altandörrarna öppnas. Vi har standardtillval på altaner men bygger självklart även efter era önskemål.

När ni köper ett hus från Bohusvillan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. Bohusvillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

 

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Grundmålad liggande träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek parkett golv
Dimbara spotlights
Oljad, handgjord ektrappa från Sundals snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum
Loft
Sovrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning