Bohus Modern Smart Villa 80kvm

Bohus Modern Smart Villa

Bohus Modern Smart Villa:

Vår Bohus Modern serie andas kvalitet, funktionalitet samt exklusivitet, och passar utmärkt i skärgården och i skogen, såväl som på fjället eller i villaområdet.

 

Bohus Modern Smart Villa har en design som sticker ut och är byggt för att klara alla årstiderna. Huset lämpar sig därför både som året runt boende eller som ett lyxigt fritidsboende.

Den generösa boytan på hela 80 m2 är utformad att ta hänsyn till privatlivet men ändå erbjuda väl tilltagna umgängesytor.

Arkitekten har skapat maximal rymd och höjd med smarta planlösningar och allting andas exklusivitet. Husen andas trots sin moderna framtoning ändå anrik Bohus tradition och har alla tänkbara moderniteter samt bekvämligheter som gör huset väldigt lätt att trivas i.

 

Smarthet:

Bohus Modern Villa är ett koncept som passar den stora familjen eller de med mycket gäster.

Vår Modern Villa består av två huskroppar på 50m2 respektive 30m2 samt ett stort förråd på 15m2. Ni får en praktisk och smart planlösning med 4 sovrum, sovloft, 2 badrum och massor med förvaringsmöjligheter.

Stora fönsterytor ger skänker härlig utsikt samt släpper in mycket av det härliga dagsljuset, och när det skymmer har ni massor av dimbara spotlights till ert förfogande.

 

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levereras husen kompletta med inredda badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och golv samt förberett för tvättmaskin.

Köket från Marbodal är komplett med kyl och frys, fläkt, diskmaskin, ugn samt induktionshäll. Vitvarorna antingen från Bosch eller Siemens. Givetvis levereras husen med golv av ek, ventilation, radiatorer, varmvattenberedare, dimbara spotlights och eluttag.

Våra trappor och loftstegar är handgjorda i oljad ek och kommer från Sundals trappor. Hantverkstradition in i minsta detalj.

 

Med Bohus Modern Smart Villa får ni allt och lite till.

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Yttermått 9,30m x 4,14m
Grundmålad liggande träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Oljad, handgjord ektrappa från Sundals snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning