Bohus Ramsvik 58

Bohus Ramsvik 58

Bohus Ramsvik 58 är ett fritidshus i vår populära laduhusserie, och andas svensk kvalitet́ med hög året-runt standard. Dess tidlösa design och byggsmarta konstruktion gör den också mycket prisvärd och fantastiskt komfortabel att bo i. De stora ytorna, generösa ljusinsläppen och jordnära designen gör att naturen alltid känns närvarande, precis som man vill i ett fritidshus. Med två sovrum och två sovloft med generös ståhöjd finns det gott om plats för familj och vänner.
Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med inbyggd fläkt, kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Det ingår även handgjorda lofttrappor i ek från Sundahls, ekparkett, treglas isolerfönster, spotlights med dimers, energisnåla radiatorer, genomtänkt ventilation och en effektiv varmvattenberedare.

När ni köper ett hus från Bohus-Villan SmartLiving så kan ni vara trygga med att vi levererar hög svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. Bohus-Villan SmartLiving har ett engagerat miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Yttermått 4150*14000
Grundmålad stående träpanel klär huset
Svensktillverkade Alu-fönster och fönsterdörrar
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Handgjord loft trappa från Sundals Snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning