Bohus Ståleröd 87

Bohus Ståleröd 87

Välkomna till vår populära ladhusserie Ståleröd. En husserie inspirerad av den klassiska och tidlösa svenska ladan. Det är en byggsmart och prisvärd konstruktion som är fantastisk att bo i och passar lika bra på landet, i skärgården såväl som i fjällen.

Det är lätt att trivas i Ståleröds ladhus som erbjuder stora umgängesytor och med sina generösa ljusinsläpp samt stora glaspartier inbjuder naturen på ett härligt sätt. Ladhusen uppfyller de svenska kraven för året runt boende, och lämpar sig mycket väl både som fritidshus och permanent boende. 

Inrett paket och tillval

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Ni får också ett komplett kök med diskmaskin och inbyggd fläkt samt  vitvaror som kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll från Bosch eller Siemens.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygga i att vi levererar svensk kvalité där stolta hantverkstraditioner och hög personlig service är en självklarhet. BohusVillan SmartLiving har givetvis också med sig ett seriöst miljötänk i alla led från första brädan till färdigställt hus.

 

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Yttermått 11,7m x 6,6m
Grundmålad stående träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning