Hassela 80

Hassela 80

Med Hassela 80 har arkitekten skapat maximal rymd och takhöjd, och maximerat ljusinsläppen med stora fönsterpartier. I huset flörtar klassisk Bohustradition med fjällens mysiga och ombonade stugkänsla. De stora gemensamma utrymmena, och ett generöst loft gör att man får plats med hela familjen. Den välplanerade planlösningen och de vackra ovanligt stora fönsterna  i vardagsrum samt kök, släpper in rejält med ljus alla våra årstider. Vill man optimera mysfaktorn väljer man till en härlig braskamin. Det går även att bygga till en bastu.

Smarthet

Huset har en praktisk och smart planlösning och innehåller 3 sovrum samt ett rejält tilltaget sovloft. Arkitekten har optimerat ytorna samt skapat rymd i rummen. Exeptionell stora fönsterytor ger fin utsikt och släpper in mycket dagsljus, och när det skymmer på har ni 31 spotlights med dimmers till förfogande.  Boytan är hela 80m2  och uppfyller de svenska kraven för permanentboende.

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levereras huset med komplett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Ni får även ett komplett Marbodalkök med diskmaskin, inbyggd fläkt samt vitvaror som kyl och frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, genomtänkt ventilation, tilltagen varmvattenberedare och energieffektiva radiatorer ingår också.

När ni köper ett hus från  BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygga i att vi levererar hög svensk kvalitet där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Detta hus kan i sin helhet tillverkas inomhus i Bohuslän, och fraktas med lastbil.

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Liggande panel utsida
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Oljad, handgjord ektrappa från Sundals snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning