Hassela parhus 114

Hassela parhus 114

 Med Hassela parhus dockar vi ihop två stycken Hassela 57. Använd husen som två separata enheter eller öppna upp den brandsäkra dörren, och förvandla det till ett rejält tilltaget fritidshus för de stora familjerna och sällskapen.

I detta hus är möjligheterna stora. Hyr ut hela huset till turister och få en rejäl inkomstkälla eller hyr ut endast ena halvan och använd den andra för eget bruk. Valmöjligheterna är många.

I detta moderna fritidshus flörtar klassisk Bohustradition med fjällhusens mysiga och ombonade stugkänsla. I Hassela 114 har varje sektion en bastu att värma sig i när kylan kryper på. Givetvis finns det även rejält tilltagna skid/förvaringsbodar att förvara sin utrustning i.

Stora gemensamma utrymmen och generöst loft gör att man får plats med hela familjen. Med en välplanerad planlösning och vackra stora fönster i vardagsrum och kök, släpper vi in de olika årstiderna i hela huset. Vill man optimera mysfaktorn väljer man till en härlig braskamin.

Smarthet

I varje sektion/hus får ni en praktisk och smart planlösning med två sovrum och ett stort sovloft där vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket dagsljus, och när det skymmer på  har ni 20 dimbara spotlights till ert förfogande. Boytan om 57/114 kvm och uppfyller de svenska byggnadskraven för permanentboende.

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levereras varje sektion/hus komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin.

Här får ni även komplett kök med diskmaskin och inbyggd fläkt samt vitvaror som kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, genomtänkt ventilation, tilltagen varmvattenberedare och energieffektiva radiatorer ingår också.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygga i att vi levererar hög svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Liggande panel utsida
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Oljad, handgjord ektrappa från Sundals snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning