Ljungskile

Tidlös och klassisk enkelhet med smarta lösningar

Ljungskile är  en tidlös design, den klassiska ladan med indragen takfot och stilrena linjer ger ett varmt och ombonat intryck. Invändigt möts du av en öppen planlösning i kök och vardagsrum med öppet upp i nock för ljus och rymd. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt en skjutdörr för att skapa plats, hallen innehar även den smart förvaring med en rymlig garderobslösning.

Smarthet

Arkitekten bakom Ljungskile har skapat smarta lösningar utan att ta yta där nyckelorden är funktion, ljusflöden och vyer.  Skjutdörren på utsidan har flera fördelar och funktioner, förutom det estetiska så dras de för och skyddar det stora glaspartiet men kan även användas som skydd för insyn vid te.x vädring. En praktisk och smart planlösning med ett stort sovloft som förses med ribbor upp till taket.

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med garderober, inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med inbyggd fläkt, kyl med frysfack, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa, ventilation,  spotlights, varmvattenberedare och radiatorer.

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Yttermått 3,60m x 11,20m
Grundmålad stående träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Handgjord loft trappa från Sundals Snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning