Majviken 140

Med Majviken 140 får ni ett hus med villastandard, med generöst med sällskapsyta och trevligt planlösning. Huset erbjuder ett stor vardagsrum och kök, tre sovrum, två badrum, en tvättstuga samt plats för ett kontor. Huset andas Bohuskänsla och har alla moderniteter på plats. Det smarta och exteriört dekorativa inglasade burspråket skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet, Majviken är definitivt inget undantag.

Detta hus vill du se!

Inrett paket

I vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror från Siemens; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Yttermått 16,26m x 8,46m
Grundmålad stående träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning