Tylösand 76

Tylösand 76 erbjuder generösa utrymmen med mycket ljusinsläpp. Med 3 sovrum, två loft, badrum, bastu och fullutrustat kök ryms en stor familj och funktionerna är många. Leveransen av detta hus kan se olika ut, antingen om vi bygger i närområde så stomreser vi väggblocken som vanligt. Annars finns det möjlighet att frakta det på lastbil och sedan docka ihop de olika delarna på plats. Detta gör att vi kan bygga färdigt huskropparna på vår fabrik och sedan frakta huset runtom i vårt avlånga land! Det gör att vi slipper flera mellanhänder och kan minska kostnaderna för kunden.

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror från Siemens eller bosch; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Spiraltrappa i stål och trä, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

 

Produktionstid 12 veckor

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Grundmålad stående träpanel klär huset
Svensktillverkade 3- glas fönster- och fönsterdörrar i vitmålat trä
Vitmålad träpanel
Hängrännor, lackad stålplåt / zink

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Handgjorda lofttrappor från Sundals
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning