Bohus Laduhus 50+ med loft

 

Tidlös och klassisk enkelhet med smarta lösningar

Bohus Laduhus är det tidlösa fritidshuset. Denna klassiska ladan med  stilrena linjer ger ett varmt och ombonat intryck. Huset präglas av minimalism och är klätt i ett grått plåttak med stående träpanel i järnvitriol .

 

Invändigt möts du av en öppen planlösning i kök och vardagsrum med öppet upp i nock för ljus och rymd. I hallen finns förvaringsutrymme samt trappan som tar dig upp till ett rymligt loft för myshörna och extra sovplatser. Huset erbjuder två sovrum på entréplan, en hall med plats för garderob, ett badrum samt mer förvaringsmöjligheter i anslutning till trapp. Det större sovrummet har mycket förvaring och plats för dubbelsäng, en skjutdörr skapar mer utrymme, Huset erbjuder även ett mindre sovrum och även det har skjutdörr. 

 

Smarthet

Arkitekten bakom Bohus Laduhus har skapat smarta lösningar utan att ta yta där nyckelorden är funktion, ljusflöden och vyer. En praktisk och smart planlösning med gott om förvaring och ett rymligt loft som erbjuder extra sovplatser och sällskapsyta. Loftet är öppet mot vardagsrum vilket ger en härlig känsla av rymd och samhörighet. Loftet har ett vitmålat räcke i trä. Skjutdörren på utsidan finns som tillval, den har flera fördelar och funktioner, förutom det estetiska så dras den för och skyddar huset när ingen är på plats likt förr i tiden.

 

Inrett paket

Med vårt inredda paket får ni ett komplett hus med garderober, inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök från Marbodal med inbyggd fläkt, kyl med frysfack, varmluftsugn och induktionshäll. En trappa i vitlaserad furu, ventilation, spotlights, varmvattenberedare och radiatorer.

 

Övrig info

När ni köper ett hus från Bohus-Villan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. Bohus-Villan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Kontakta oss för mer information om hur vi ska bygga just ditt hus!

 

Pris, Bohus Laduhus 50+

Pris inredd, 1 622 000 kr

SmartLiving

Smart planerade hus med tillverkning i Hunnebostrand

Vill du veta mer om olika lösningar för just ditt hus och era behov – Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

.

Ta reda på mer om arkitekten bakom Bohus Minilada!

Design

Arkitekten Kenton Knowles har många års erfarenhet av att både bygga och ta fram nya hus. Compactliving med smarta lösningar, funktion, ljusflöden och vyer.

Markplan

Loft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Laduhus 50+

specifikation

Tillval

Måttsättning

Illustrationsbilder på Bohusvillan Smartliving hus kan visa produkter och möbler som ej ingår i det inredda paketet, produktspecifikationen talar om vad som ingår i våra olika leveranser.