Bohus Minilada (30kvm)

 

Tidlös och klassisk enkelhet med smarta lösningar

Bohus Minilada är tidlös, den klassiska ladan med indragen takfot och stilrena linjer ger ett varmt och ombonat intryck. Huset präglas av minimalism och är klätt i ett grått plåttak med stående faluröd träpanel  en ögonfångare är den stora utvändiga skjutdörren.

Invändigt möts du av en öppen planlösning i kök och vardagsrum med öppet upp i nock för ljus och rymd. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt en skjutdörr för att skapa plats, hallen innehar även den smart förvaring med en rymlig garderobslösning. 

 

 

Smarthet

Arkitekten bakom Bohus Minilada har skapat smarta lösningar utan att ta yta där nyckelorden är funktion, ljusflöden och vyer.  Skjutdörren på utsidan har flera fördelar och funktioner, förutom det estetiska så dras de för och skyddar det stora glaspartiet men kan även användas som skydd för insyn vid te.x vädring. En praktisk och smart planlösning med ett loft som förses med ribbor upp till taket och en upphägningsbar loftstege som optimerar ytan och skapar rymd i hallen.

 

 

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med garderober, inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med inbyggd fläkt, kyl med frysfack, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa, ventilation,  spotlights, varmvattenberedare och radiatorer.

 

Övrig info

Bohus Minilada uppfyller Boverkets krav för ett komplementbostadshus. I korthet innebär detta bland annat att huset får ha upp till 30kvm* byggnadsarea samt får byggas utan bygglov, det enda som krävs är en bygganmälan till er kommun. Huset har alla de bekvämligheter man kan önska, med en nockhöjd på 4 meter har arkitekten fått med ett loft.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

 

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdigt koncept!

Produktionstid 8-12  veckor 

Pris, Minilada Attefall 30kvm

Pris oinredd, 625 000 kr

Pris inredd, 898 000 kr

Attefallshus nu 30kvm!

Bohus-Villan hjälper dig med dina frågor om de nya reglerna

Den 1 mars 2020 ändrades äntligen reglerna för storleken på Attefallshus. Tidigare regler om 25kvm har höjts till hela 30kvm. Läs mer eller ring oss så hjälper vi dig med dina frågor!

.

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Minilada 30kvm

Ta reda på mer om arkitekten bakom Bohus Minilada!

Design

Arkitekten Kenton Knowles har många års erfarenhet av att både bygga och ta fram nya hus. Compactliving med smarta lösningar, funktion, ljusflöden och vyer.

Planlösning standard

Markplan

Loft

Ritningar

 

Planlösning 2 & 3

Markplan

Loft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Minilada 30kvm

specifikation

Tillval

Kontakta din säljare för tillval

 

Kommer snart!

Måttsättning