Bohus Minilada Skjul (30kvm)

 

Modern minilada med enkelhet med smarta lösningar

Bohus Minilada skjul är den moderna varianten av den klassiska ladan med indragen takfot och stilrena linjer ger ett stramt och varmt intryck. Attefallshuset präglas av minimalism och är klätt i ett grått plåttak med stående träpanel i järnvitriol. Som tillval finns den stora utvändiga skjutdörren.

Invändigt möts du av en öppen planlösning i kök och vardagsrum med öppet upp i tak för ljus och rymd. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt en skjutdörr för att skapa plats, hallen innehar även den smarta förvaringsmöjligheter. 

 

Smarthet

Arkitekten bakom Bohus Minilada Skjul har skapat smarta lösningar utan att ta yta där nyckelorden är funktion, ljusflöden och vyer.  En praktisk och smart planlösning med ett loft som förses med ribbor upp till taket och en upphägningsbar loftstege som optimerar ytan och skapar rymd i hallen.

Som tillval finns skjutdörren på utsidan har flera fördelar och funktioner, förutom det estetiska så dras de för och skyddar det stora glaspartiet men kan även användas som skydd för insyn vid t.e.x vädring. Vill du ha ett annat tak så kan vi erbjuda sedumtak, hör med din säljare!

 

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med garderober, inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med inbyggd fläkt, kyl med frysfack, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa, ventilation,  spotlights, varmvattenberedare och radiatorer.

 

Övrig info

Bohus Minilada skjul uppfyller Boverkets krav för ett komplementbostadshus. I korthet innebär detta bland annat att huset får ha upp till 30kvm* byggnadsarea samt får byggas utan bygglov, det enda som krävs är en bygganmälan till er kommun. Huset har alla de bekvämligheter man kan önska, med en takhöjd på 4 meter har arkitekten fått med ett loft.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

 

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdigt koncept!

Produktionstid 8-12  veckor 

Pris, Minilada Skjul Attefall 30kvm

Pris inredd, 836 000 kr

Attefallshus 30kvm

Den 1 mars 2020 ändrades äntligen reglerna för storleken på Attefallshus. Tidigare regler om 25kvm har höjts till hela 30kvm. Läs mer eller ring oss så hjälper vi dig med dina frågor!

.

Ta reda på mer om arkitekten bakom Bohus Minilada!

Design

Arkitekten Kenton Knowles har många års erfarenhet av att både bygga och ta fram nya hus. Compactliving med smarta lösningar, funktion, ljusflöden och vyer.

Planlösning standard

Markplan

Loft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Minilada Skjul 30kvm!

specifikation

Tillval

Måttsättning