Bohus Modern 50

Bohus Modern andas kvalité och exklusivitet och passar bra såväl i skärgården, fjället eller i villaområdet.

Med Modern 50 tar vi steget till det bästa ni kan få där arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd, modern och trendig design med smarta planlösningar och panoramafönster. Huset andas exklusivitet och har alla moderniteter på plats. Rymd och ljus är ledord i arkitektens vision av SmartLiving, med Modern 50 maximeras takhöjden invändigt till tre och en halv meter. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet

-Med Modern 50 tar vi ut svängarna maximalt!

Smarthet

Ni får en praktisk och smart planlösning med två sovrum och ett rymligt sovloft, vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket dagsljus och när det skymmer har ni 22 dimbara spotlights till ert förfogande.

Den moderna byggstilen genomsyras av svenskt material och kvalité med pulpettak, trä samt en oljad handgjord ektrappa från Sundals snickeri. Byggytan om 50 kvm uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende.

Inrett paket och tillval

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror från Siemens; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

Till vår Modern 50 har vi flertalet tillval varav pergolan är ett som vi rekommenderar, pergolan lyfter huset exteriört och ger ett till rum i naturen. Gränsen mellan ute och inne suddas ut när de dubbla altandörrarna öppnas. Vi har standardtillval på altaner men bygger självklart även efter era önskemål.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdiga koncept!

Produktionstid 8-12  veckor

Pris, Bohus Modern 50

Pris ej inredd, 905 000 kr

Pris inredd, 1 339 000 kr

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Modern 50

specifikation

Tillval

Måttsättning