Bohus Modern Attefall Gäststugan

För dem ni vill hålla nära men kunna erbjuda ett eget kryp in med komfort

Här erbjuds plats för nära och kära i ett eget boende, Attefall Gäststugan har en hög året runt standard och kräver inga bygglov utan endast en bygganmälan till er kommun. Ni väljer antingen ett oinrett hus eller vår inredda paketlösning.

Smarthet

Ni får en praktisk och smart planlösning med två sovrum som båda når ett inrett badrum med golvvärme/komfortslinga och helkaklade väggar vid köp av vårt inredda paket. Svensktillverkade altandörrar till båda sovrummen ger en oslagbar utsikt och släpper in mycket dagsljus, pardörrar i glas finns till samtliga SmartLiving modeller. När det skymmer har ni 11st dimbara spotlights till ert förfogande. Den klassiska byggstilen med sadeltak och svenskt trä ger värme och ombonad.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdigt koncept!

Produktionstid 8-12  veckor

Pris, Attefall Gäst 25kvm

Pris ej inredd, 525 000 kr

Pris inredd, 763 000 kr

Pris, Attefall Gäst 30kvm

Pris ej inredd, 534 000 kr

Pris inredd, 783 000 kr

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Modern Attefall Gäststugan

specifikation

Tillval

Måttsättning