Bohus Modern Smart Villa

Bohus Modern andas kvalité och exklusivitet och passar bra såväl i skärgården, fjället eller i villaområdet

 

Bohus Modern Villa passar såväl året runt boende som lyxigt fritidsboende. 80kvm boyta smart fördelade till två hus rymmer den stora familjen eller varför inte flera familjer. En plats för umgänge där ni kan erbjuda ett eget hus för nära och kära med all komfort de behöver.

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd, modern och trendig design med smarta planlösningar och panoramafönster. Husen andas exklusivitet och har alla moderniteter på plats. Rymd och ljus är ledord i arkitektens vision av SmartLiving, med Bohus Modern Smart Villa maximeras takhöjden invändigt till tre och en halv meter. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet

-Med Bohus Modern Villa får ni allt och lite till!

 

Smarthet

Med Modern Smart Villa får ni allt och lite till, Bohus Modern 50 och Bohus Modern 30 utgör tillsammans med en förrådsbyggnad om 15kvm Smart Villa paketet. Ni får en praktisk och smart planlösning med fyra sovrum och ett rymligt sovloft, vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket dagsljus och när det skymmer har ni 37 dimbara spotlights till ert förfogande.

Den moderna byggstilen genomsyras av svenskt material och kvalité med pulpettak, trä samt en oljad handgjord ektrappa från Sundals snickeri. Byggytan om 80 kvm boyta uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende.

 

Inrett paket och tillval

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi husen kompletta med inredda badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskiner. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjorda lofttrappor i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

Precis som till våra andra SmartLiving hus har vi flertalet tillval varav pergolan är ett som vi rekommenderar, pergolan lyfter husen exteriört och ger fler rum ute i naturen. Gränsen mellan ute och inne suddas ut när de dubbla altandörrarna öppnas. Vi har standardtillval på altaner men bygger självklart även efter era önskemål.

 

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

 

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdiga koncept!

Pris, Modern Smart Villa

Pris ej inredd, 1 433 000 kr

Pris inredd, 2 082 000 kr

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet

Markplan

Sovloft

Ritning

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

specifikation

Tillval

Måttsättning