Nedre Lycke Munkedal Huspaket och tomter

Nedre Lycke Familjehus i naturskönmiljö

Nedre Lycke Munkedal

Permanentbostäder

Permanentbostäder i naturskön miljö strax utanför Munkedal centrum. Husen har blivit döpta efter fjorden Gullmarn och är inspirerade av svenskmiljö och lantliv. Dessa kommer i tre olika storlekar, faciliteter som golvvärme i badrum, inglasad veranda och öppna sällskapsytor. I två av husmodellerna finns möjlighet till inredningsbar övervåning.

Nedre Lycke ligger beläget på Stale i Munkedal, med en promenadväg på 10-15 minuter så har du skola, förskola och livsmedelsbutik i nära område. In till huvudcentrum tar det 5 min med bil och då når du apotek, livsmedelsbutiker, frisör, systembolaget m.m. Det tar 10 minuter, så är du ute på E60an.

På stale har vi närhet till, paddling, fiske, upplyst motionsspår, ridskola och frisör. En fin natur och vackra miljöer för både stora och små.

Frånpris står i husinformationen

Välkommen till Nedre Lycke

Vi erbjuder ett komplett huspaket, samt V/A med kommunalbrunn
Brandsäkerhet: Alla våra hus är godkända för permanentboende och uppfyller alla brand och säkerhetskrav.
Energivärden: Våra hus är välisolerade och anpassade efter det nordiska klimatet.
Tillgänglighetsanpassade hus: Våra husmodeller är fullt tillgänglighetsanpassade, och är klassade som åretruntboenden samt erbjuder boendemöjligheter för rörelsehindrade personer.
Vill du veta mer, skicka en intresseanmälan redan idag!

Valbara hus

Nedre Lycke ska anpassas efter miljö och tradition och vara en enhetlig och väl fungerande bebyggelse. Vi kommer erbjuda olika storlekar på familjehus.

Bo Josefsson