A-Frame house 110

A-Frame House 110

Vågar du sticka ut?
Med en ny byggdesign har vi tagit ut svängarna rejält! Vårt A-frame house är menat för dig som vill ha ett fritidshus som gör sig i naturen, antingen i kargt fjällandskap eller i lummiga skogen utan grannar i anblick.

Här har arkitekten skapat ett hus utöver det vanliga, med sina fantastiska fönster gör det sig i landskap med fina vyer. Här bjuder vi på stora sällskaps ytor och många sovrum. Stort badrum med med bastu samt en praktisk skidbod/förvaring på baksidan för er utrustning. Den välplanerade planlösningen med vackra stora fönster i vardagsrum samt kök, släpper in rejält med ljus alla våra årstider. Vill man optimera mysfaktorn väljer man till en härlig braskamin.

Smarthet

Huset har en praktisk och smart planlösning och innehåller 3 sovrum samt ett rejält tilltaget sovloft. Arkitekten har optimerat ytorna samt skapat rymd i rummen. Stora fönster ytor ger fin utsikt och släpper in mycket dagsljus, och när det skymmer på har ni 35 spotlights med dimmers till förfogande. Byggyta är hela 110m2  och uppfyller de svenska kraven för permanentboende.

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levereras huset med komplett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Ni får även ett komplett Marbodalkök med diskmaskin, inbyggd fläkt samt vitvaror som kyl och frys, varmluftsugn och induktionshäll. Genomtänkt ventilation, tilltagen varmvattenberedare och energieffektiva radiatorer ingår också.

När ni köper ett hus från  BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygga i att vi levererar hög svensk kvalitet där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Detta hus kan i sin helhet tillverkas inomhus i Bohuslän, och fraktas med lastbil.

Pris

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Punkt1

Interiör

Ek Parkett golv
Dimbara spotlights
Oljad, handgjord ektrappa från Sundals snickeri
Komplett kök med vitvaror
Golvvärme i badrum

Ladda ner PDF för mer information:

specifikation

Tillval

Måttsättning