Om BohusVillan

Bohus-Villan

byggföretaget i hunnebostrand med egen husproduktion

Vi är ett byggföretag placerat i hjärtat av Bohuslän i Hunnebostrand. Bohus-Villan jobbar lokalt och har lång erfarenhet av att bygga och montera småhus.

 

348489-web

Samlad kompetens

Genom den samlade kompetensen av snickare, arkitekter och specialister inom olika områden inom byggnation kan vi erbjuda en helhet till er som kund där ni får vara med från idé till färdig produkt.

Bohus-Villan har sedan starten utvecklat en verksamhet med flera olika ben att stå på. Vi erbjuder olika former av entreprenad, total eller delad entreprenad. Ni väljer det som passar er bäst!

765128-web

Funktionella & smarta hus

 

Våra färdiga hus är väl genomtänkta med smarta lösningar med fokus på funktion, rymd och ljus. Generösa ytor samspelar med ljusinsläpp och tydliga rumsindelningar för funktionalitet som fungerar i vardagen.

Alla är vi olika och har olika behov, funktionella och estetiska variationer är lätta att göra så att huset anpassas efter just er!

start-38757-unsplash

Våra designvärden

 

Utgångspunkten för ett hus är alltid kunden, huset skall passa er personlighet och spegla dem som bor i huset.

Smarta och funktionella lösningar som inte tar för mycket yta med fokus på ljusets flöde och samverkan av olika rum ligger till grund i skapandet i Bohus-Villan.

GEDIGET HANTVERK MED MODERN TEKNIK

Kunden kan fritt välja planlösning och utrustning för sitt framtida boende. Det gör vi möjligt genom en flexibel produktion och en organisation som är van att möta kundens behov.

Vi är byggaren, med egen husproduktion, som säljer och skapar just ditt drömhus. Trots fina och smarta standardhus kan man ibland vilja sätta sin egen prägel på huset, vi hjälper dig med smarta lösningar! 

Klimatet på västkusten ställer extrema krav på husens hållbarhet och kvalitet

Därför bygger vi på BohusVillan bara välisolerade hus med förstklassigt material rakt igenom.

Eftersom vi är med redan från början, från projektering och försäljning till komplett nyckelfärdigt hus, kan vi säkerställa kvaliteten i alla led.

TILLVERKNINGEN

Byggelement och moduler tillverkas i våra egna uppvärmda lokaler. Det innebär hög kvalitet på all förtillverkning. Byggtiden blir kort, jämfört med traditionell byggteknik och stomresning går fort. Detta är bra med tanke på oförutsägbar väderlek.

Transporter, kranlyft och montering tar vi själva hand om och ser till att bygget snabbt är under tak. Våra egna rutinerade snickare är förberedda och väl insatta i projektet.