Bohus Classic 40 fritidshus med taklätta och loft

Bohus Classic 40

Med Bohus Classic 40 får ni mer av den klassiska och charmiga arkitekturen som finns i Attefall Classic, Classic 40 är en perfekt modell för ett eget fritidsboende eller maximal komfort för nära och kära i eget boende. Här njuter ni av panoramautsikt med en genuin Bohuskänsla och alla moderniteter på plats.

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar. Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet

 – Bohus Classic 40 är inget undantag!

Smarthet

Ni får en praktisk och smart planlösning med ett stort sovrum samt ett rymligt sovloft med plats för dubbelsäng, vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket ljus och när det skymmer har ni 20 dimbara spotlights till ert förfogande. Den klassiska byggstilen med sadeltak, trä samt en oljad ektrappa ger värme och ombonad. Byggytan om 40 kvm uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende.

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror från Siemens; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

Köper ni ett hus från Bohusvillan SmartLiving så kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. Bohusvillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Montering på plats ingår alltid vid köp av hela konceptet!

Produktionstid 8-12  veckor

Pris, Bohus Classic 40

Pris ej inredd, 808 000 kr

Pris med taklätta ej inredd, 848 000 kr

Pris inredd, 1 166 500 kr

Pris med taklätta inredd, 1 239 000 kr

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Classic 40

specifikation

Tillval

Måttsättning