Bohus Classic Smart Villa

Bohus Classic andas kvalité och exklusivitet och passar bra såväl i skärgården, fjället eller i villaområdet

Bohus Classic Villa passar såväl året runt boende som lyxigt fritidsboende. 80kvm boyta smart fördelade till två hus rymmer den stora familjen eller varför inte flera familjer. En plats för umgänge där ni kan erbjuda ett eget hus för nära och kära med all komfort de behöver.

Med Bohus Classic Villa får ni allt, arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar. Husen andas Bohuskänsla och har alla moderniteter på plats. De smarta och exteriört dekorativa taklättorna skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet

-Med Bohus Classic Villa får ni allt och lite till!

Smarthet

Med Bohus Classic Smart Villa får ni allt och lite till, Bohus Classic 50 och Bohus Classic 30 utgör tillsammans med en förrådsbyggnad om 15kvm Smart Villa paketet. Ni får en praktisk och smart planlösning med fyra sovrum och ett rymligt sovloft, vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket dagsljus och när det skymmer har ni 37 dimbara spotlights till ert förfogande. Byggytan om 80 kvm boyta uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende.

Inrett paket och tillval

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi husen kompletta med inredda badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskiner. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjorda lofttrappor i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdiga koncept!

Produktionstid 8-12  veckor

Pris, Classic Smart Villa

Pris ej inredd, 1 430 500 kr

Pris med taklätta ej inredd, 1 470 000 kr

Pris inredd, 2 053 000 kr

Pris med taklätta inredd, 2 123 000 kr

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritning

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

specifikation

Tillval

Måttsättning