Bohus Modern Attefall (25/30kvm)

 *From den 1 mars 2020 så ändras reglerna kring storleken på Attefallshus från 25kvm till 30kvm

 

Bohus Modern andas kvalité och exklusivitet och passar bra såväl i skärgården, fjället eller i villaområdet 

Modern Attefall är vårt eget maxade Attefallshus som uppfyller Boverkets krav för ett komplementbostadshus. I korthet innebär detta bland annat att huset får ha upp till 25kvm* byggnadsarea samt får byggas utan bygglov, det enda som krävs är en bygganmälan till er kommun. Attefallshuset kan inredas till permanentbostad och tack vare tillåten nockhöjd på 4 meter har arkitekten fått med ett loft.

 

Smarthet

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd, modern och trendig design med panoramafönster. En praktisk och smart planlösning med ett sovloft som optimerar ytan och skapar rymd i rummet. Ljus och rymd är ledord i arkitektens vision av SmartLiving, med Modern Attefall maximeras takhöjden invändigt. I alla våra hus i Modern serien optimerar vi smarthet och exklusivitet.

Den moderna byggstilen genomsyras av svenskt material och kvalité med pulpettak, trä samt en oljad handgjord ektrappa från Sundals snickeri.

 

Inrett paket

Väljer ni vårt inredda paket levererar vi huset komplett med inrett badrum inklusive golvvärme/komfortslinga, helkaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Här får ni ett komplett kök med integrerad diskmaskin och inbyggd fläkt samt följande vitvaror från Siemens; kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Handgjord lofttrappa i oljad ek, ventilation, varmvattenberedare och radiatorer.

 

När ni köper ett hus från BohusVillan SmartLiving kan ni vara trygg i att vi levererar svensk kvalité där produktionen genomförs i en torr och säker inomhusmiljö. BohusVillan SmartLiving har med ett miljötänk i alla led från första bräda till färdigställt hus.

 

Montering på plats ingår alltid vid köp av färdigt koncept!

Produktionstid 8-12  veckor

Pris, Modern Attefall 25kvm

Pris ej inredd, 585 000 kr

Pris inredd, 849 000 kr

Pris, Modern Attefall 30kvm

Pris ej inredd, 595 000 kr

Pris inredd, 869 500 kr

Design

Arkitekten har skapat maximal rymd och takhöjd där klassisk Bohustradition flörtar med smarta planlösningar.
Den smarta och exteriört dekorativa taklättan skapar rymd och ljus vilket är ledord i arkitektens vision av SmartLiving. I alla våra hus optimerar vi smarthet och exklusivitet
Renderingsbilderna visar exteriöra materialval samt fönster och dörrar, interiöra bilder visar planlösning samt vissa material.
Bilderna kan avvika i mått (se måttsättning och ritningar) samt interiör och färgsättning från gällande standard.

Markplan

Sovloft

Ritningar

I våra inredda paket ingår bland annat:

Exteriör

Interiör

Ladda ner PDF för mer information om Bohus Modern Attefall

specifikation

Tillval

Måttsättning